AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, March 25, 2013

Amnina @ 11 bulan

Sementara tengah malas nak masak, malas nak ampai baju

Dan sementara tengah rajin mengadap lappy

Rajinkan diri update blog

*____*
 

Cerita pasal si budak kecik ala2 anak bongsu tu...
 
 
 
 
 

Dah beranikan diri berdiri lepas tangan 

Means tak berpaut pada apa2...
 
Haruslah terer budak kecik ni! 
 
Baru la sama level dengan kakak2 dia dulu...genap setahun dah pandai jalan!

Heheeee




video





Amnina dah genap 11 bulan hari ni


Amnina dan menu hariannya...


Malam tadi...susah sangat Amnina nak tidur

Tidurkan dekat katil..taknak!

Masukkan dalam buai pun still bulat lagi mata dia

Gaya macam nak tidur...merengek bagai!

Dah la saya macam nak pengsan...langsung tak boleh nak buka mata
 
Lately memang macam gitu la...siang kemain aktif! Menjelang Maghrib...lemah longlai! Kena makan spirulina semula ni...

Nak minta tolong Baba...Baba mana la ada susu!

Hahahahaaaaaa

Haih! Menyirap limau juga darah malam tadi...
 
Hmmm...adakah Amnina lapar????
 
Menggagahkan diri untuk bangun dan cuba suapkan dia bubur
 
Time tu dah pukul 10 malam!
 
Fuhhhh! Ternyata Amnina lapar!
 
Kesiannya.....
 
 
ikhtiar nak turun dari sofa...sambil melayan cerita Alvin..
 
 
 
 



Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...