AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, June 21, 2010

~*khabar gumbira*~

Assalamualaikum sahabat2 sekalian...dah lama saya tak update blog...sebelum nie sibuk dengan majlis perkahwinan kakak. Pastinya entri ini berkisahkan tentang 2 khabar gumbira yang ingin saya kongsikan dengan kamu...harap sudi bergumbira juga dengan khabar gumbira ini...hehehe

Khabar gumbira yang pertama sudah semestinya MAJLIS PERKAHWINAN NOR SUHAIDA & MEAYZAL, kakak saya yang usianya akan menjangkau 32 tahun 23 Jun ini. Alhamdulillah selamat semuanya. Semoga ikatan perkahwinan mereka kekal bahagia hingga ke syurga..ameen. So, inilah antara hasil tangkapan cameraman tak bertauliah yang saya upah pada hari tersebut...

menanti dengan penuh debar

abah tak tahan nak ketawa...coz dah 4x tak sah2 lagi..;p

jumaat malam..pengantin malu2 nak pose...;p

bergambar kenangan dengan mak abah...

Khabar gumbira yang kedua.............................jeng jeng jeng................Cuba kamu perhatikan gambar ini dan fahami sendiri ya! :)



baby???? :)))

3rd baby??? :)

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi. Moga semuanya sihat sejahtera....doa2kan kami ya!


Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

9 comments:

chentatiku said...

رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء

ateh said...

tahniah tahniah n tahniah!!!!

rezeki Ijan Allah br dengan hadirnya anak-anak...semoga sihat2 selalu..

o ye...nnti tukarkan blog ateh tu pd yg baru ek..alamat amik kat fb...huhu..blog lama tu delete sbb dh lupa password..hehe

desperate mama said...

waaahhhh... nak dapat baby lagiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! really really heppi for u..... *lompat lompat eksaited*.... take care...

aufazanki said...

adik zawani: alhamdulillah..doa yg sentiasa menjadi amalan..thanx..:)

aufazanki said...

ateh..terima kasih atas doa..mudah2an..rezeki anak..

insha Allah nanti sy tukar link blog ateh tu.. :)

aufazanki said...

fidza...awak bila lagi?? hehe..sumayyah pun dah besar kan..btw thanx..

suri said...

salam..
holaaaaa..lalaa..

rzki tahu 2010 ni :)

tahniah kak.nnti jgn wat kje byk sgt tahu...hehe..

suri said...

salam..
holaaaaa..lalaa..

rzki tahu 2010 ni :)

tahniah kak.nnti jgn wat kje byk sgt tahu...hehe..

suri said...

bertambahlah umat di muka bumimu ini Ya Allah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...