AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Wednesday, March 2, 2011

~*@ 20th days : takde kerja cari kerja!*~

Hari nie sudah 20 hari usia Aufa Kashfina
Bermakna sudah 20 hari juga sy berpantang
Sy dah mula tak senang duduk...sebab tak dapat keluar rumah!
Aduhai...boring la weyyy!!!
Takpe...genap sebulan nanti kita pergi jalan2 yea Kashfina...
Kita pergi klinik....muahahaha...jalan juga kan...;p

budak tembam!

Hari nie tajuk aktiviti sy..."takde kerja cari kerja!"
Silalah layan klip ini jika anda memang sukakan bayi/kanak2...
Faham2 jer la kalau baby baru 20 hari
Apa lagi la yg dia boleh buat 
Selain hanya memandang dgn pandangan kosong, menangis & tidur...
Macam tu juga la Aufa Kashfina...


video
Good girl...senyap jer kan...pandang apa tu sayang?


video
Dah puas jadi good girl...haus sudah...
Baru 20 hari Kashfina dah pandai sebut..."nak..."
Hahahahaha


video
Baru lepas menyusu....tidur sekejap...
"Nak..." lagi...belum kenyang la Mama...


video
Kashfina suka lentok atas bahu...
Suka juga tidur atas pangku...huhuhu


video
At last...lena juga Aufa Kashfina
Yang sudah mula menunjukkan ciri2 manja melebihi kakak2nya



kami baru jer 20 hari...;p



Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

1 comment:

mehreen said...

Good Post.latest Jobs in Asia,Europe,
Africa & Gulf at http://toppakjobs.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...