AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, March 1, 2011

~*we proud of you dear!*~

Dia hanya belajar sendiri
Tanpa bantuan Mama mahupun Baba
Hanya dengan bantuan laptop mainan miliknya
Sungguh tidak di sangka
Dia mampu mengenal huruf dengan belajar sendiri
Kagum dengan semangat dia
Moga dia kekal begitu
Berusaha sendiri tanpa mengharapkan bantuan orang lain
Insha Allah bila Mama dah sihat nanti
Aufa boleh sekolah yea...
Aufa pernah cakap..."Aufa nak tunggu baby keluar dulu baru Aufa sekolah"
Kesian anak Mama...Thanks a lot kerana memahami

Mama dalam pantang..kamu bergumbira bersama Baba di Taman Buaya ya! ;D

♥AUFA IRDINA♥
CONGRATULATION DEAR!
WE PROUD OF YOU!


video
10 FEBRUARI 2011

video
10 FEBRUARI 2011

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

atEhmIes said...

wawawa....tahniah yer ijan..

ateh percaya yang aufa memang seorang budak yang bijak..sebijak mama n baba nya...:)

aufazanki said...

terharu sy bila balik dari hospital tengok2 dia dah boleh kenal ABC...huruf pun byk yg dia dah boleh tulis sendiri...n semuanya beajar sendiri jer ateh..kdg2 rasa bersalah pulak,

hopefully dia gunakan kebijaksanaan yg dia ada tu dgn sebaik2nya...ameen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...