AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Friday, January 6, 2012

Sebulan lagi genap setahun usiamu...

How time flies...its already turn to a new year of 2012. Rasanya seperti baru jer mengandung..bersalin dan berpantang...tup2 next month Kashfina nak genap setahun dah! Dah lama rasanya tak update perkembangan Kashfina...bukan takde cerita...tapi mood nak meng-upate blog memang takde...especially bila berada di kampung. Errmm memang banyak la cerita yg tertangguh...kalau ingat n yang penting...kalau ada mood...saya abadikan dalam blog ni ya! :) Special rememberance for my heart & soul...Princess Aufa

video

Kenangan di Pantai Pengkalan Balak, Melaka. Setiapkali balik kampung kami memang akan bercanda di situ...port pun yang sama jer...takde tukar2! Hehehe...Time ni Kashfina baru jer nak kenal pantai, pasir n ombak rindu....opppppssss!

Mula2 tu macam takut2 jer...

Hairan la Fina ni...kat mana la Mama Baba bawa Fina ni yea...

Kenapa banyak sangat air ni? 

Tapi...cantik sangat la tempat ni...Subhanallah!

Yeahh Mama & Baba! I'm cool...I'm not scared...

Bila la air ni nak datang kat Fina...takkan nak main pasir jer...

Wow! Bestnya! Sejukkkkk

Happy nya kakak2 Fina main air...

Tunggu la Fina besar nanti...nak join sekali!

Thank you Baba...

Issshhhh...sejuknya!

Mama....nak balikkkkkk!!!!
 Aufa Kashfina...advance sikit dari kakak2 dia...tengok body la kan... Sekarang ni dia dah pandai jalan...tapi still belum tegap lg. Gigi pun dah nak masuk lima batang...kalau gigit memang boleh menangislahh!

Errr kita continue the story in the next entry la ya...Kashfina dah jerit2..."nak..nak..nak.." bila tengok kakak2 dia makan...nak makan la tu gamaknya.

See you later!
Assalamualaikum!

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...