AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Friday, June 22, 2012

Kashfina & kitten



Excited sangat Kashfina bila jumpa kucing
For this time being berani lagi la dia..
Takut jadi macam kakak2 jer nanti
Kecik2 bukan main berani pegang kucing
Bila dah besar....'sebatu lari'... bak kata Baba
Errrrr lebih kurang sama dengan Mama la...
Heeee bukannya takut...geli jer.... ;P


Yang lawaknya
Kashfina buat kucing macam baby!
Nak dukung macam dukung baby doll!
Berani pulak tu cium/sayang kucing
Eeeeee kalau Mama la....
Meremang bulu roma!


Jom kita layan video yang saya record malam tadi
Anak kucing siapa agaknya...
Bulu bersih jer...muka pun tak comot
Mengiow jer dia malam tadi
Sedekahkan nasi dengan ikan bilis
Pastu mengiow lagi
Nak masuk dalam rumah pulak!
Kashfina...bila dengar suara kucing tu mengiow
Tak senang duduk la dia
Kakak2 pun sama juga...walaupun penakut!



video


Video yang satu lagi ni
Pagi tadi punya cerita
Masa Baba nak pergi kerja
Baba takut dia tidur dekat tayar kereta
So..Baba pun seru la si anak kucing yang comel itu
*macam seru roh pulak kan!*
Terus jer anak kucing tu berlari...nak masuk rumah
Haip!! Cannot! Cannot!
Nanti karang...satu rumah bertempik
Takutkan kucing...padahal anak kucing jer pun!
Hehehee

Nak tau apa yang berlaku pada Kashfina
Saksikanlah........*dalam nada lagu dangdut Iwan*hahahhaha*


video


Adoi la Kashfina sayang!
Nanti bila Kashfina n kakak2 dah besar
N boleh handle kes2 yg related to cat
Mama & Baba belikan satu kandang kucing
Yea sayang-sayang ku sekalian....
Hehehehe


buat sementara ni...bela dulu kucing mainan ni yea, rm10 satu...heee

berani punya  budak...

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...