AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, August 13, 2012

Last weekend...

Last weekend kami ke KL

Ada hal sikit..nanti la saya cerita kat sini..kalau ada mood...

Sambil2 tu pergi la juga shopping baju raya Aufas

Selagi tak raya katakan....

Untuk Mama & Baba....tak payah la kot

Pakai jer yang mana ada


Otw to KL..budak tak poce makan nugget! 


Kami pergi Alamanda

Tempat favorite AufaZanKi

Kami pergi sana dengan kakak yang tinggal di Pandan Indah tu...

N dengan satu-satunya adik saya...bersama isteri dan anaknya yang sangat comel, Arissa Eva Sofia



On that day... punya la ramai ummat Muhammad!

Baru pukul 4 petang semua restoran dah full booked!

Mula2 nak makan di Nando's

Tak boleh book la pulak..kena walk in jer

Around 6 pm dah pun penuh..

Akhirnya..berbuka puasa dalam kereta jer

Di masjid area Bangi

After that...dinner di Secret Recipe


Shopping kasut dekat The Store Pandan Indah..tapi Mamanya tak pergi..tak larat! Aufa2 ikut Makanjang dan Maksu..the other princess itulah dia Arissa...sangat lawak n comel! 


Sementara kakak2 Aufa shopping

Adik2 Aufa yang berdua ni duduk la dekat rumah

Bersama Mama & Baba

sambil tengok TV

Dan menari....


Asyik betul Amnina membelek si Loopy, member Pororo The Little Penguin. Baba belikan untuk Kashfina masa shopping di Alamanda...



Presenting...tarian senget dari Aufa Kashfina

Dengan niat yang jelas terpancar 

Nak menunjuk dekat Baba..

Hahahaaaa



video



Boyish style! 

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

desperate mama said...

ya ALLAH... comelnye kashfina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AufaZanKi said...

kan...plus chubby...dia suka geram dekat baby..tp kita pulak geram tengok dia..hari2 kena uli fidza...heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...