AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, October 1, 2013

32 tahun usianya..


my baby boy... ;p

Jom nyanyi!!!!



HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY BIRTHDAY TO BABA

HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
 



Alhamdulillah...genap sudah usia Baba 32 tahun

Libra vs Gemini

"Kalau tak serasi takkan bersama"

Hehee...saja jer nak alih angin

Selalu orang quote "serasi bersama ' kannn...




video
video ni dirakam sehari sebelum birthday Baba...comel je! hahaa..


 
Untuk kali ketiga hari ini wish happy birthday kat Baba
 
Di blog kesayanganku ini...
 
Over kannn!!!
 
Mula2 tu of cozez la masa genap2 je jam 12 tengah malam
 
Anak2 pun tak tidur lagi...jeles aje la bila kita hug n kiss Baba diorg!
 
Yang lawaknya..boleh je Baba request hadiah ni....nak baby boy!
 
Hahaaaaa...saya tahu Baba pun melawak aje tu...
 
Moga perancangan kami mendapat restu yang Esa...aameen
 
Ehhh...sorry la yea..kalau korang baca blog ni banyak sangat doa...
 
Doa ni macam dah jadi habit pulak...sorry yea..
 
Kalau sudi..aameen kan la doa2 ku itu..okay! :)



Second time...wish birthday Baba via facebook

Isshhh...zaman ler ni..rasa tak complete pulak bila tak wish kat FB

Jangan pandang sinis tau...salah satu medium untuk mengeratkan kasih sayang suami isteri tu..

To me..takde apa2 masalah pun..buatlah apa nak buat..asalkan tahu had dan batas...orait!

Dan..inilah yg saya wish di FB...






Saya memang takde bagi apa2 hadiah pun dekat Baba

Rasanya..sejak takde income sendiri memang Baba tak pernah dapat hadiah dari saya

Kesian kan!

Nak buat guana...isterinya tak bekerja..so nak beli apa2 memang guna duit Baba la...

Huuuu...tapi takpe...Baba tak kisah pun...


Bila dah tak dapat nak bagi hadiah...saya cuba la masak apa2 yg menjadi kegemaran Baba

Hari ni saya try masak pizza

Nak kata jadi...macam tak jadi sangat la...

Next time boleh perbaiki lagi...



PIZZA LIHAT..bak kata baba..bukannya pizza hutt... ;p



Baba sekarang ni tengah busy dengan urusan konvokesyen UMP

Nak celebrate pun tak sempat...

Takpe.....
 
Hurmmm memang semuanya takpe sekarang ni

Kalau dulu...takpe juga..tapi lain intonasinya...

Hahaa...



Baba sebagai sukarelawan JPAM...smart je pkai uniform!



Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...