AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, June 24, 2014

Macam-macam Amnina!


Suka benar dia makan makaroni...


Minggu ni banyak betul gambar n video budak kenit yang manja lagi mengada-ngada ni...

Maklum la kan...usia dalam tumpuan n perhatian orang...best la dia kan...

Memang...time umur anak kita setahun hingga la 4-5 tahun...syok sgt layan keletah diorang...kelakar sangat!

Dekat rumah ni ada dua budak manja....Kashfina n Amnina...but actually semua dalam rumah saya ni manja2 belaka...termasuk la Mama n Baba sekali...hahahaaa...nak buat guana...kami golongan anak bongsu.... :p


Nak pergi sekolah kengkononnya....


Amnina baru je 2 tahun 2 bulan...tapi...sama naik dengan kakak2 dia! Apa yg kakak2 buat dia pun nak buat juga...nasib baik la semua gegirl...minat n hobi pun sama aje semuanya....barbie, playdoh, buku,alat tulis, n frozen...itu je la dunia diorg... ohhh one more thing...diorg suka berlakon! Hahahahahaha



video

video

video

video


video





Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...