AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, August 3, 2010

~*aku yang teraniaya...*~

Petang tadi...sedang enak bersantai2 sambil melayan facebook dan TV...2 in 1 okayy...seseorang telah menegur saya di ruangan chat di facebook....salam takde tanya khabar pun tidak....terus jer minta saya klik satu link nie...uissshhh!!! tertanya2 juga...nak promote apa pulak nie..or ada jawatan kosong ker...hehehe...

Saya pun yang agak lurus bendul nie..terus jer klik link tu tanpa prasangka negatif...maklumlah...seseorang tu cukup hampir dengan saya...takkanlah saya nak fikir yang bukan2....

Fuhhh rupa2nya langit tidak selalunya cerah!!! Dalam diam dia ingin mengenakan atau menganiaya saya yag lemah ini....sungguh tidak kusangka rupa2nya buah cempedak bertukar jadi nangka! Hampir gugur jantung saya tau!!!


Silalah klik link ini jika ingin mengetahui apa isi kandungan link itu...memang jahat itu orang!! ♫ jahat budak jahat ♫ bak kata stacy...takpe2...ada hairi ada la si abas...ada hari pasti akan kubalas!...

inilah 'jahat budak jahat' tu...tak berani nak bertentang mata la tu!!

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

3 comments:

suri said...

pasal video tu ya huhu..tak patut..kak pun mmg nakal heeee

aufazanki said...

hehehe suri...dia yg ajar akak...berhari2 la nak hilangkan ingatan pd link tu...;p

n suri dah terkena kan dgn akak td...hehehe sorry.....

Siti Arinah Sanat said...

sungguh jahat org itu......terkejut saya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...