AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, October 4, 2011

Belajar berdiri

Aufa Kashfina dah belajar2 nak berdiri pulak
Cepat juga dia berbanding kakak2 dia yang berdua tu
Tengok la pulak badannya kan....
Hehehe


Agak  censored photo ini
Fina suka buat macam tu sekarang



Yang ni tak tinggi sangat 
Tengok yang ni



 Fuyyooo!!!!
Hahaha
Bila buat macam ni
Suka sangat dia!



Yang ni pulak dalam operasi nak berdiri
Belum berjaya lagi


video

Nak berpaut pada kerusi yang ringan
Tak sedar dia dah jatuh terlentang
 
Sekarang ni Fina tengah memanjat atas belakang saya
Hehehe...pantang tengok orang baring or meniarap
Lagi 7 hari...Kashfina genap 8 bulan





Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

Caiyokk Kashfina!! :))
Izzan, actually botol tu keluar nestum camana? tak pernah tengok... huhu

AufaZanKi said...

sy pun first time tgk botol mcm gitu, pd batang sudu tu ada salur utk nestum/susu keluar, skrg ni fina minum sambil duduk jer..senang sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...