AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Friday, October 15, 2010

~*jom layan sy sembang...*~

good evening kengkawan
sy tgh tak tahu nak buat apa
sedangkan baju dah menggunung tu
tp malas punya pasal
terus tak tahu nak buat apa
hehehe

lately emosi sy selalu jer terganggu
cepat nak terasa
cepat nak merajuk
cepat jg nak menangis
org kata...pembawakan mengandung
adik-beradik sy kata...sy memang mcm tu even tak mengandung pun
ada member2 kata..sy nie manja
entah la
yg pasti emosi ini memang susah nak jangka
n susah jg nak kontrol
nak2 time pregnant

semalam
en suami offer 
samada sy nak handphone
ataupun nak buat scan 4D
ataupun anything else?

sy pilih scan 4D
sebab... sy teramat teruja 
nak tengok perkembangan baby
sebab... sy teringin nak tahu
macamana la gayanya baby kami nie
hidup dalam rahim sy
sebab... sy tak sabar nak tahu jantina baby
;)

handphone bukan pilihan utama
bcoz handphone yg ada nie still elok lg
hadiah dari en suami 2 tahun lepas
Nokia N81
juz nak tukar housing jer
tp nak yg original set
hehehe

 sempat lg berposing dgn handphone tu!  :)
@ hotel equatorial, bangi

oh ya!
almost 3 weeks en suami busy
dgn program2 universiti
malam nie ada pesta tanglung di UMP
as the officer in charge
dia kena la attend
even sometimes its very hard to understand his job
sebab malam2 kami takut
lebih2 lg kalau hujan
awal2 sy dah standby nyala lilin
takut black out!
:D

en suami yang busy...raja bersiung! hahaha
@ McD wangsa maju 


hari2 sy mengadap laptop
website utama... facebook n blog
selalu jg search tentang pregnancy
saja nak tambah ilmu
pendek kata...errr panjang pun kata jg (hahahaha)
apa yg terlintas di fikiran
hingga menimbulkan persoalan
confirm sy akan search dalam internet
yg terkini sy search tentang solat wusta
coz abah kedah selalu pesan
seboleh2nya jaga solat wusta
solat wusta nie  byk pendapat mengatakan solat asar
so
jangan lupa solat asar ya!
n solat2 fardhu yg lain
nak buat jg satu entri 
tentang solat wusta
tunggu.....

oklah
sy nak iron baju en suami
untuk malam nie
seronok tak layan sy sembang?
hehehe
thanx ya
sudi luangkan masa
tata
:)


Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

desperate mama said...

saya suka layan.... :-) sembangla lagi.... hehehhehe

aufazanki said...

hehehe
aufa2 tido..apa lg..dok mengarut la sy...thanx sudi layan.... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...