AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Wednesday, July 18, 2012

Videos of AUFAs

GAMBAR HIASAN...Pemandangan indah di UMP kampus Pekan


Berikut adalah antara video yang ada dalam phone

Sebelum ianya terhapus dengan sendirinya...better saya abadikan dalam blog yg dah berusia 3 tahun...masih 'budak' lagi blog saya ni...hehee

At first saya dah update via phone

Lately..terasa malas nak mengadap lappy

Tapi..kalau nak update blog via phone..amat memerlukan kesabaran tahap dewa!

Bukan apa...macam2 kerenah...n biasanya saya guna firefox...paling user friendly setakat ni compared to browser n blogger apps

Ada tak application lain yang lebih mudah untuk update blog via mobile? Kalau sesiapa yang terbaca entri ni n ada info...bagitau la saya yea...thank you in advance.... :)

Hari ni...disebabkan nak upload banyak video..saya kena guna lappy untuk memudahkan dan mempercepatkan proses update blog

so...moh la kita layan video yang saya dah upload ni...



video
Aufa Kashfina tengah berlakon telefon Baba...




video
Aufa Irdina berlakon speaking london




video
Ini budak rajin belajar




video
Tengah berlakon...pengaruh kakak la ni! Actually dah lama Kashfina berlakon..tak tau la drama apa..siap nangis2 tipu lagi tu..hahaa





video
Tengah sedap2 breastfeed tetiba pulak nangis...mengantuk agaknya





video
Proses cuba meluahkan dan cuba memahami... ;p





video
Last week Aufa Kashfina sangat cranky...mood swing...puncanya tak dapat dikenalpasti. Masa ni nampak dia happy..itupun sebab excited tengok flash camera. Bila habis jer record..mula la merengek...aduhaiiii





video
Mari baca doa sebelum makan...

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

5 comments:

Ira said...

cantik juga ye pemandangn UMP Pekan, tak pernah lagi jejakkan kaki di UMP Pekan. Jejak kaki pun masa majlis pecah tanah sebelum campus didirikan. Masa tu padang jarak padang tekukur je. Campus Gambang pun da lama x jejak, sejak graduate. Rindu kenangan2 masa di sana..

Ira said...

cantik juga ye pemandangn UMP Pekan, tak pernah lagi jejakkan kaki di UMP Pekan. Jejak kaki pun masa majlis pecah tanah sebelum campus didirikan. Masa tu padang jarak padang tekukur je. Campus Gambang pun da lama x jejak, sejak graduate. Rindu kenangan2 masa di sana..

Ira said...

cantik juga ye pemandangn UMP Pekan, tak pernah lagi jejakkan kaki di UMP Pekan. Jejak kaki pun masa majlis pecah tanah sebelum campus didirikan. Masa tu padang jarak padang tekukur je. Campus Gambang pun da lama x jejak, sejak graduate. Rindu kenangan2 masa di sana..

AufaZanKi said...

ira...kampus pekan belum siap sepenuhnya..still ada jg padang jarak tu..hehee...

Ira said...

oo ye ke.. ingatkan da siap.. dlu masa tgk gmbr pelan campus, rasa cam seronok je. hehe... berangan nk keje kt situ lg. tp skg ni rasa cam syg lak nk tukar keje.
sorry, bnyk lak komen ira. smlm error masa nk publish comment tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...