AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Sunday, October 24, 2010

~*jeles...*~

benchi!! benchi!! benchi!!
ini tidak adil!!!
sy nie dah 15 tahun jadi loyal fan
dia tu...bukan minat pun
loyal fan..jauh panggang dari api
arrgghhhhh
jelesnyaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!




kalau dia bergambar dgn insan ini
sy tak jeles pun!
sungguh!
sebab sy bukan loyal fan insan ini
hehehe
tapi tetap kagum pada dia
sebab berjaya menawan hati
orang yg sy suka

sy jeles
sy geram
sebab dia dapat bersua mata 
dgn DATO SITI NURHALIZA
kesayangan sy
sejak 15 tahun lamanya
siap dapat borak2 lagi
dekat istana pulak tu! (sempena birthday Sutan Pahang)
lagi la sy geram!

















nasib baik dia tak bergambar dgn dato siti
kalau tak....
sy akan boikot dia
sebab saja nak sakitkan hati sy! 
hahaha
ntah apa2 kan!



** actually hari nie ada Istiadat Pengurniaan Darjah2 Kebesaran Negeri Pahang sempena birthday Sultan Pahang, di Istana Abu Bakar Pekan Pahang. So en suami terjerumus ke sana sebab student2 UMP terlibat dengan kior..so sbg officer incharge dia kena ada la...tu yg dapat jumpa Dato CT tu...malam nie pulak ada makan malam di istana...bestnya kan...jeles I tau! ;p



Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

cikmis said...

hahaha...

dah agak ijan akan post mcm nie...

hehehe...tp kan..kire ok la sbb at least ada gamba dato' ct yg diambil sendiri....

sabar yer datin ijan...hahaha

aufazanki said...

hahaha ateh...jelesnya sy! x dpt jumpa ct! hahaha
tp xpe...tu dah tugas dia kan...saja nak menyakat dia jer...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...