AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Saturday, April 21, 2012

Mengamuk!

video


Macam gitu la gayanya si manja Aufa Kashfina ni...minat sangat dengan kasut kakak Aufa...tak padan la size kaki tu dengan kasut kakak...hahahaaa....sampai menangis-nangis bila tak dapat sarung...alalalalaaaaa ciannya dia...... Mama memang cepat 'cair' dengan Kashfina...kesian punya pasal..pakaikan la juga kasut...tapi bukan kasut yang tadi...kasut kakak Qistina....ermmm terus senyap! then minta nak tengok cerita feveret dia...Barbie Mariposa...





Actually Kashfina suka tengok Bibble n Dizzle ni ajer....





Satu lagi aktiviti feveret Aufa Kashfina adalah.....menconteng dinding! Adui laaa....habis dinding rumah felo UMP ni dicontengnya. Bertambah-tambah comot la rumah ni...errrr masa masuk dulu pun memang rumah ni dah sedia ada comot...pihak UMP tak cat baru pun....duduk jer la kan...takkan nak demand pulak...


Actually ini port baru...port lama dekat ruang tamu...pantang nampak pen or color...terus nak 'belajar' sambil sebut satu-satunya huruf yang dia tahu...B...B...B....

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...