AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Thursday, May 31, 2012

Rindu Baba

Dah hampir 4-5 bulan jugak la Baba tak out station. Baru2 ni Baba ada meeting di USM Penang, Baba kena la pergi...Baba tak ikut laluan darat, Baba ikut laluan udara...so takde la penat sangat. Penat menunggu jer kot becoz gap antara 2 flight jauh jg...takde pulak flight yg direct dari Kuantan ke Penang. Kalau ada pun...Firefly...pun ada tapinya...Baba kata juz ada hari Ahad jer.  Then, bagi orang yang 'mabuk' macam Baba..kena la get ready Novomin; sejenis ubat tahan muntah...hehehe...dah selalu naik kapal terbang pun still mabuk lagi...

Alkisahnya, bila Baba nak out station...kami yang tinggal ni mula la buat perangai! heee..anak dengan mama sama jer! ;p Mengada-ngada! Baba pergi 2 hari satu malam jer...itupun rasa macam lama sangat nak menghitung waktu. Jenuh juga nak menjawab soalan Aufa2..."Baba pergi airport ke? Baba balik bila? Isshhh lambatnya Baba nak balik!"...belum lagi Mama yang out station..baru cakap nak kerja pun diorang tak bagi..hehee


Aufa Amnina di usia 33 hari


Video ni dirakam masa Baba takde...


video


Aufa Qistina ni kan...tak reti nak sebut nama Amnina...hehee...pastu rasa macam lawak pulak bila tengok dia bercakap...lidah pendek ke???? ;p


video

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...