AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Tuesday, July 9, 2013

Yeay! dapat kasut baru!



 
Yeay! Yeay! Yeay!
 
Ehhh!!! macam tak excited je nak dapat kasut baru!

Tangan dah ok..muka tu...macam takde ekspresi je???

Ke..nak macam ni?




Ala-ala menunjuk gitu!

Heheee



Actually dah seminggu dah Amnina berani berjalan tanpa berpaut pd apa2 objek

Kesian...umur dah setahun dua bulan baru nak pandai jalan
 
Bab yg ini..memang kalah la dengan kakak2
 
Bab yang lain...Amnina is the champion!
 
Lasak! tak padan dengan kenit!
 
 
 
 
senyum minta diuli, digomol dan yang sewaktu dengannya
 

Amnina...Mama kesiankan awak...

Apa pun..tahniah Mama ucapkan atas keberanian awak!

Yeay! Mama yang over excited!

Mama over kan...apa boleh buat... ;p

Meh la kita tengok sedikit rakaman sebagai bukti Amnina memang dah berani untuk berjalan

Heh!


video


Yang ni baru sikit

Tengok lagi yang ini


video



Oleh yang demikian, Mama rasa Amnina layak untuk dapat kasut baru a.k.a kasut pertama sempena hari raya nanti

Sebelum dapat jalan..apa kes nak belikan kasut?

Rasa macam membazir la pulak..err itu pendapat saya je..

Kakak2 dia dulu pun sama juga..dah jalan baru dapat kasut





Gigi dah tumbuh 8 batang..4 atas 4 bawah

Gigi geraham pun dah tumbuh sepasang..kiri kanan

Hobi..masih lagi suka menari dan mencium

Hahaa...suka sangat mencium Mama Baba, kadang2 jer suka cium kakak2

Haih...manja bebenor..kalau tak dapat apa yang dia nak..kompom merajuk berguling2

Pastu menangis beria-ia

Macam dalam video ni

Ada video lagi...heheee


video
Time ni..merajuk sebab Mama kedekut susu..hehee..

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...