AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Saturday, October 31, 2009

*Engkau Laksana Bulan*

Tajuk di atas tiada kaitan dgn apa yg ingin aku ceritakan..heeee so sila tukar emosi anda sekarang...:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Subhanallah...Allahu akbar...itulah yg aku ucapkan tatkala melihat keindahan ciptaan Yg Maha Esa. Sungguh menakjubkan dan mengkagumkan aku...cantik dan indahnya bulan dikelilingi pelangi yg berbentuk orbit. Puas aku capture guna dua camera...not so good la gambar yg dicapture. Inilah yg aku rasa paling ok utk dijadikan kenangan...alhamdulillah. 


                       



                                

Yg berbentuk bulat tu colornya seperti pelangi...biasan cahaya kot. Bagi aku ianya teramat cantik...lain dari kebiasaan yg kita lihat.


Adakah anda juga dapat menyaksikan keindahan bulan ini di tempat anda? Subhanallah...indahnya ciptaan Tuhan...:)

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

♥chentatiku♥ said...

kak, malam tadi br tunjuk kat kakcik bulan tu...subhanallah..cantek sgt kan??????

IZZAN AUFA said...

mmg cantik sgt2...akak rasa mcm nak duduk kat luar rumah perhatikan bulan tu...tp akak sedar diri akak ni...da ade anak 2...heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...