AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Sunday, January 23, 2011

~*hujung minggu*~

Antara aktiviti hujung minggu bila en suami pulang ke kampung adalah membawa Aufas berjalan2, bersiar2 n bermain2....release tension setelah seminggu terperap di rumah. So mamanya pun tumpang dua belah kaki la...even tak larat sebenarnya nak berjalan2 nie....tapi kugagahkan jua....hehehe

Antara tempat2 yg menjadi pilihan Aufas jika berada di Melaka adalah Jusco baru yang terletak bersebelahan dgn Tesco. Di Jusco ada kid zone...RM8 per entry...tu yg diorg seronok sgt. Last week boleh dikatakan jenuh juga la nak menunggu diorg...bila dah puas main diorg painting pulak. Satu set painting tu RM12 ada..RM15 ada..Nasib baik babanya rajin melayan. Dah puas painting nak main lagi...nak ajak makan pun susah.

Kadang2 bawa Aufas pergi laut...tapi tak mandi la...santai2 jer di tepi pantai. Asalkan diorg happy...

Last week...after having fun at Jusco..bawa Aufas ke Taman Rempah. Before this kami dah pernah naik cruise...kali nie Aufas request nak naik cruise lg..tp mamanya dah tak larat. So biarkan mereka naik motor control jer la...so layan la klip nie yea.....


video
Aufa Irdina
Lawak la Aufa nie...penakut!


video
Aufa Qistina
Steady jer dia.... :)

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...