AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Thursday, March 29, 2012

Untuk Aufa-s

Tak dapat Barbie diamond castle...barbie mermaid yang dirembat oleh Aufa2 di ECM semalam. Tujuan utama ke sana nak shopping barang2 baby...sempat lagi diorang mengepau!


Barbie mermaid ni dah jadi peneman Aufa2 time mandi...suka sangat la diorang dapat main air! Kalau rendam mermaid ni dalam icy water...sirip dia akan berubah warna...tadi Mama diorang dah buat experiment...heheee Mama diorang yg excited sebenarnya! ;p Bila la Baba nak hadiahkan Barbie untuk Mama ni...kakakaka...memang saja nak cari gaduh dengan Aufa2!



Sementara saya sibuk membelek & memilih barang baby...Baba la yg melayan Aufa3. Untuk Kashfina...Baba carikan toys...dalam banyak-banyak toys nampaknya Kashfina berkenan dengan Patty...member si Pororo...kartun feveret dia. 




Happy sangat dia dapat toy! Asyik la dipeluk & dicium si Patty ni sambil ketawa riang. Issshhhh!!! Macamana la orang tak geram tengok dia! Comel & sweet bebenorrrr!!!!!

Sekarang Kashfina dah pun berusia setahun sebulan 18 hari...dah macam-macam perkara yang dia belajar hasil dari pemerhatian dia terhadap apa yang kakak2 Aufa buat. Meaning that, apa pun yg kakak2 buat dia akan ikut. Kakak2 suka baca buku...dia pun sama juga. Kakak2 suka menulis & melukis...dia pun ikut juga tapi advance sikit..habis dinding rumah dicontengnya! Dah la rumah ni memang dah comot...felo yang tinggal kat rumah ni sebelum kami pun punya anak yang suka conteng dinding agaknya. Kakak2 suka main mekap2 guna pencil color...dia ikut juga! hahaha...lawak betul la budak dobot ni! Bila nak makan..automatically dia akan angkat tangan n sapu muka...konon2 dah baca doa la tu...itu pun dia tengok Kakak2 buat. Cepat sangat nak tiru apa yang orang buat. Yang Mama dia buat n dia tiru adalah....bila nampak hanger dia akan ambil n terus buat2 nak pukul kakak...hahahaha....




Tapi kan...saya rambang mata tengok barang2 baby ni especially baju. Adoiiii...rasa nak borong semua! Tapi takkan nak ikutkan nafsu pulak kan...plus...macam la duit berkepuk2! Nak borong semua kononnya...hehehe...This time tak beli banyak pun...becoz barang2 Kashfina still boleh guna lagi...n barang2 Auni Mardhiah pun ada...anak kakak di kampung. Guna jer selagi boleh guna...baju2 Aufa Irdina yg masa baby pun still ada lagi...dah 6 tahun tapi tak lusuh langsung. Itulah untungnya kalau semua anak perempuan..baju boleh diturun-temurunkan...


Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

1 comment:

Anonymous said...

mentioned most of the people pay his or her lending products when they're due and also while not charges
A top debt a good cause desires the numerous men and women making use of them to get guidance about cash advance loan debts to help you increase it. unsecured debt nonprofit charities states that all-around used a payday, higher appeal to funds this holiday season. All the charitable organisation tells four years earlier the amount of shoppers using them is trivial.
tani kredyt gotówkowy
pożyczka na dowód bez zabezpieczeń
kredytybezbiku.biz.pl
pożyczki prywatne
chwilówki szczecin

http://szybkapozyczka24.info.pl
http://pozyczki-prwatne.com.pl
http://kredytybezbik24.net.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...