AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Thursday, November 4, 2010

~*bosannya bila lapar......*~


apa lagi nak buat malam nie....
kalau dah bosan sgt
inilah keja sy
selongkar semua foto2 yg ada
dalam lappy nie
nak selongkar album gambar
tak pasal2 ada pulak yg join sama nanti
errrmmmm
kalau diorang dah join...........
memang bertambah2 la keja sy
huhuhu

foto kat atas tu
hasil kreativiti my cousin
cik nur fatihah bt asman
lama dah foto tu
saja nak tayang kat sini
hehehe
sy memang belum ada ilmu lg
nak buat macam tu
tak sempat nak tuntut lg
;D

haihhh!!!
awat la bosan sgt malam nie
en suami????
dia ada....
tapi dia dalam mode 'DO NOT DISTURB'
tengah study..........
TV????
cerita cartoon memanjang!
FB????
malam nie banyak status member2 yang dikomen, di'like' n digodek2
Blog????
dah terjah banyak blog
tapi masih lagi bosan.....

errrmmmm
adakah kebosanan ini disebabkan oleh................
rasa lapar????
hehehe
memang sy tengah lapar sekarang nie
tadi dah makan McD
maghrib tadi...
aduhhhh
laparnya...................
kalau makan yogurt...
boleh kenyang tak????
nak makan yogurt la kejap lagi....
arrgghhh
bosannya bila lapar
??????
;) ;D

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

desperate mama said...

hehehehehehe.....

islah_nafsina said...

huhu~sonang yo buek ea..cikai nye edit tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...