AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Saturday, November 6, 2010

~*BABY & TOYS CONTEST*~


Join contest nie...
BABY & TOYS CONTEST
anjuran blog http://feaza.blogspot.com

Ada banyak foto yang dirasakan layak, dan ini yang dirasakan paling sesuai....

baby doll baru beli...so masing2 berebut2 nak susukan baby...including their baba...;p
AUFA IRDINA BT MOHD ZAKI [13 NOVEMBER 2006]
AUFA QISTINA BT MOHD ZAKI [12 DISEMBER 2007]


Tentang gambar:

*baby doll tu sebenarnya milik Aufa Qistina..tapi kakak Aufa Irdina yang beria2...hehe, sebabnya mainan Strawberry Shortcake dia tak boleh buka di situ...banyak sangat aksesorinya...
*baby doll nie special...boleh minum susu (siap ada sound effect lg! ), boleh kencing bila dah minum susu, boleh nangis, boleh ketawa sambil gerak2kan tangan n kaki...hehe, tu yang tak sabar masing2 nak main...tak sempat balik rumah dulu! hehehe


Nak tag siapa ek????
Errmmm antara syarat contest nie kena tag  3 orang member...
So...dengan penuh rasa rendah hati...
Sy nak tag....





Member2 yang lain
Jom la join sekali
Yang takde anak lagi pun boleh join
Asalkan gambar yg korang ada tu berkaitan dengan contest
Okey la
Salam...
:)




Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

6 comments:

desperate mama said...

owh... diri ku di tag... tenkiu sudi menge tag... akan di join, insyaALLAH...

aufazanki said...

join tau fidza..sy nie berjangkit dgn fidza la nie...join contest..haha

yu @ nurnie said...

thanks kak izan... alamak, nak join contest tapi gambor tak sempat nak carikk.. buzyy... btw, thanks ye! semoga berjaya!

mrS sHaq said...

sedap nama anak2 aufa...

anyway.. thanks for joining..

good luck

aufazanki said...

husni: hehe...tq, juz for fun...

aufazanki said...

mrs shaq...thanx sudi terjah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...