AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, November 1, 2010

~*AufaZanKi: setahun jagung*~

sedar tak sedar...
sudah setahun sy berkecimpung dalam dunia blog
bermula dengan hanya sekadar menjadi silent reader
loyal visitor kepada beberapa blog
akhirnya
sy terbuka hati untuk memiliki blog sendiri

3 Oktober 2009 (terlepas tarikh...)
AufaZanKi diwujudkan
bersempena nama puteri2 kesayangan sy
Aufa Irdina & Aufa Qistina
juga bersempena nama sy
Izzan
dan nama en suami sy
Zaki

setakat hari ini
sy sudah menghasilkan 139 posting
taklah banyak sangat
sebab sy tak update tiap2 hari
update bila ada mood jer
errr seronok juga berblog nie kan

setakat nie
tujuan utama blog AufaZanKi diwujudkan
adalah sebagai tribute kepada puteri2 sy
juga sebagai luahan emosi dan pendapat sy
tentang apa yg sy suka
tentang apa yg berlaku di sekeliling sy
tentang perjalanan hidup sy

errmmm
tak tahu la sampai bila minat berblog ini akan kekal
makin hari makin banyak yg sy belajar
dan akan terus belajar
seronok sangat!
so
sapa2 yg belum ada blog
cubalah create blog sendiri
;)

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

desperate mama said...

waaaaahhh.... kejap je dah setahun kan?

keep it up!!!!

heppy first birthday aufazanki!!!!!!!!!!!

aufazanki said...

sy pun hampir terlepas pandang..ermmm thanx fidza...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...