AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Sunday, June 12, 2011

4 bulan...Kashfina sudah meniarap!

video

10 JUN 2011

Sehari sebelum genap 4 bulan

Aufa Kashfina meniarap

Sempena birthday Mama pulak tu...
Kiranya cepat la juga compared to her sistas

Walaupun..........boleh tahan jg beratnya Kashfina

Tapi...................(ada juga tapi...)

Bila Kashfina dah gian nak meniarap

Penat juga la kami

N tak boleh nak tinggalkan dia sorang2

Coz pandai meniarap jer...nak baring semula tak pandai

Adoi la.......jenuh la kami nak memusingkan dia 

mangsa gomolan...;p


Makanya....

Bila kami dalam mood tidak mahu memenatkan diri masing2
Kami letaklah Kashfina dalam seat....as usual....;p

duduk atas seat boleh main n membaca kan......muncung2 mulut tu! geram tengok gambar

ataupun di sini....

tapi sejak 2 menjak nie...kat sini pun nak meniarap jg...huhu

Ermmmmmmm

Apa lagi nak cerita  nie....

Haaaaa...Kashfina dah pandai sebut "Maaaa...." 

Kalau nampak Mama n nak minta Mamanya dukung

Bangga2!!!!!!!!

Coz kakak2nya dulu pandai sebut "Baaa.." dulu baru "Maaa..."

 Kashfina paling 'getik' kalau tengok slide

Ntah apa yg excited sgt tak tau la...

Jadi kami pun bagi la dia main slide tu....hahahaha

At last...dapat jg main slide...kata Fina dalam hati...;p
Ok la...

Nak solat Asar...

Then nak bersiap2...

Pergi makan di Satay Zul...

Sempena birthday nie...minta apa pun dapat! 
Hahahahaha....weekend nie makan sedap jer...

Babai!!!!


Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...