AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, April 19, 2010

~*@ Masjid Tanah, Melaka*~




Ariff Fahmi, Aufa Qistina, Aufa Irdina


kanak2 riang sedang bermain "jalan2 itik"..;D


dalam rumah pun sibuk nak pakai tudung


train hasil kreativiti Aufa Irdina


budak perasan comey!!!



ini rumah mak abah melaka


nie..........budak gemuk gebu.....;p


Kami masih berada di kampung halaman...di Jalan Sekolah Lama, Kg Air Limau, Masjid Tanah Melaka. Bermakna sudah 2 minggu kami tinggalkan bandar Kuantan buat seketika.

Actually aku takde idea nak update blog lately...so jadikan gambar sebagai penyelamat...hehehee





Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

6 comments:

♥chentatiku♥ said...

akak!!!
lama dah ni tak balik kg
rindunya..
habislah kena serang dgn mak ngah
kak
kirim salam pd semua ye :)
tlg ciumkan anak2 buah semua
rindu!!!!

suri said...

salam..
huhu..bercunti panjang yer..tak pe sesekali ambil angin apa salahnya kan..hehhe..pic anak2 mmg cml skli :)

aufazanki said...

adik: insha Allah...bab2 cium bisa di atur...weee~~
minggu nie balik la...:))

aufazanki said...

wsalam suri...
eh akak mmg sentiasa bercuti...heheee
btw thanx for da compliment...:)

desperate mama said...

seronoknya dia... balik kampung.... tak rindu kuantan ke?

aufazanki said...

alhamdulillah terlerai rindu pd mak...insha Allah weekend ni balik la ke kuantan fidza...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...