AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Thursday, April 1, 2010

~*undilah SWEET COUPLE 09*~

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera...

Sahabat2 sekalian....
Kamu ada baca tak entri saya yang lepas tentang kisah percintaan saya dengan mr zorro?? Haaa tak ingat??? alahai...entri yang tajuknya  Zaki & Izzan VS BroFramestone & Khaizarien tu??? Hmmm kalau belum baca lagi...sila klik dulu di situ...


Aduhai...saya sebenarnya malu sangat nak cerita pasal nie...tapi kalau tak cerita nanti macam tak join contest pulak kan...first time join contest tau...forsure la saya nak menang kan...sekarang nie debaran hati saya nie macam sama jer time nak tunggu exam result setiap semester!!! "Serves tau..." Hehehe 

Actually kan...saya nak minta tolong kamu....UNDILAH SAYA.......
Saya tahu...kengkawan saya ramai yang tak terbuka hati lagi nak berkecimpung dalam dunia blog...and antara syarat nak mengundi pulak kena ada blog...(saja jer bro tu tau buat syarat macam tu...)...tapi takpe...menang kalah bukan ukuran...yang penting kamu sudi turun mengundi...**wink**...KALAU MENANG ITU SATU BONUS!!!!

Tempoh mengundi adalah bermula daripada 1 April 2010 hingga 4 April 2010.

Kalau sahabat2 rasa kamu sayang saya...kamu boleh visit blog Bro Framestone di SINI dan teliti dulu calon2 yang bertanding...ada 27 calon 'sweet couple'...ramai kan...meriah suasana!!!...and then kamu hanya perlu memilih lima pasangan 'sweet couple' yang kamu rasa sungguh sweet dan sempurna di mata kamu....(aku jangan dilupakan!)....ehem ehem ehem...


UNDILAH SWEET COUPLE ZAKI&IZAN (SWEET COUPLE 09)

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

5 comments:

etomyam said...

laaa undi dah buat, camne leh tak perasan couple 09 nih...hehehe, nak kena ejas penganjur kasi tukar ni ..

aufazanki said...

hehehe xpe en jaz..boleh undi sekali jer...next year boleh undi lagi...mana la tau bro nak jadikan acara tahunan...hehehe

suri said...

kak.pge sok suri undi yer.ni mlm baru free jrguk blog kwn2 yang lain..huhu pjbt mmg bz..setaakt curi nak ber fb mmg blh tapi skjep je..

smga kak bjya :)

aufazanki said...

thanx suri...sudi undi akak n contestant yg lain..hehe

Bro Framestone said...

oh nk pngaruh etomyam undi balik ek huhuhu

BroFramestone Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...