AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, February 13, 2012

Anugerah Cinta ke-4

Hari Sabtu lepas
Sebelum bawa Kashfina ke klinik al-farabi
Kami pergi ke W.Y Ko Maternity Clinic
Nak buat scan 4D baby

at clinic...while waiting..

Last 2 years pernah consult dengan Dr Ko
Time mengandungkan Kashfina
Alhamdulillah..this time berpeluang sekali lg berjumpa dgn Dr Ko
Amat berpuas hati dengan consultation yg diberikan
Kata pakar......kan....

Kalau 2 tahun lepas
Sy ada masalah dgn due date untuk lahirkan Kashfina
This time pun sama juga
Acc to Dr Ko...now I'm about 28++ weeks
So EDD almost at the end of April...
Or on early May
Kalau ikutkan tarikh sebenar
EDD is on 3rd April 2012

Oklah
Inilah dia bakal anugerah cinta terindah kami
Yang keempat

snap guna handphone jer...hehe


video


video


video

Amacam????
Ada iras siapa ek????
Takpe..tunggu baby keluar dulu baru boleh confirm kan...

Sy excited sebenarnya
Bila dapat tengok keadaan baby secara live
Sy memang sokong 100% la ultrasound scan ni
Esp 4D scan
Selalunya dapat rasa jer...bila baby dok bergerak2, menendang2
Sampaikan Aufa Qistina cakap gini
"Mama...baby tu panjat perut Mama..nanti bercalar la perut Mama"
Kikikiki...macam2 tau itu budak kecik yg tak gemuk2!
Ada jer idea dia nak cakap!
Aufa Irdina pulak..pandai cakap dengan baby
Sampai baby bagi feedback tu...kick perut Mama! Hehehe


Budak dobot ni...bila tanya 'mana baby'...ditepuk2nya perut sy! Hehehe

About gender
As Doctor Ko said
"Takpe...cuba lagi.."
Hurmmm
Nampaknya belum ada rezeki lg untuk baby boy
Kilang dah nak tutup buat sementara waktu
Tak larat dah ni
Nak rest la juga kan...
Takpe..sy pun tak kisah sangat
Baba lagi la pulak....

Oh ya..
Harga scan 4D termasuk CD di Klinik Ko still sama macam 2 tahun lepas
RM85 gambar sahaja
RM145 gambar dan CD

Actually lately perut ni asyik mengeras jer
Kalau mengeras tu...maksudnya sy kurang rest
Issshhh....tak boleh nak rest sangat la
Kashfina still need extra attention
Itupun alhamdulillah la sekarang ni dia pandai main sendiri
Sejak dah pandai jalan ni...
Furthermore, kerja2 rumah pun semuanya kena settle sendiri
Baba kan busy sokmo....
Redha jer la
Walaupun kadang2 hot tempered jg tu...
Bila dah penat

((((seboleh2nya taknak mengeluh...tapi takde tempat nak mengadu la...selain blog ni..hehehe...taknak mengadu dekat mak...nanti mak risau pulak))))

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

4 comments:

Perempuan Kalis Peluru said...

Congrats kak!

green applez chanis said...

Sis, ramai org x kt klinik tu klu hari jumaat? Hari ni bru nk g scan. Haha..

green applez chanis said...

Sis, ramai org x kt klinik tu klu hari jumaat? Hari ni bru nk g scan. Haha..

AufaZanKi said...

dear green applez chanis...forsure awak da pegi ke klinik ko kan? sorry la..baru notice ada komen..hmmm hopefully semuanya baik2 saja ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...