AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Sunday, February 19, 2012

Cerita budak dobot!

video


Kashfina kan....

Pantang dengar muzik la sekarang

Terus buat aksi ala-ala menari

Tapi tak dapat nak decribe tarian apa yg Kashfina buat

Hahahaha

Comel & geram jer tengok aksi dia

Rasa nak uli-uli jer!

Sampai jadi donut!

Issshhhh



khusyuk tengok Dibo The Gift Dragon


Apa-apa jer cerita kat TV yang menarik perhatian Kashfina

Macam ni la gaya dia

Khusyuk...fokus...bergaya *silang kaki tu...*

Tapi.....*ada tapinya...*

Kalau kartun kat TV tu ala-ala horror & ganas bagi dia

Done2 menangis...takut!!!!

Badan besar hati kecikkkk



video


Sejak dah pandai jalan

Excited nak join Kakak2 Aufa main di luar rumah

Jalan punya la laju!

Kita pulak yang risau tengok dia

Takut tersembam kat jalan tu karang...

Confident pulak tu...tak bagi kita pegang tangan dia

Kena la usher ke mana jer dia pergi

Takpe...takpe...

*bagi dia can..bagi dia peluang...bagi dia can*
(bak kata Johan Raja Lawak)





Baju yang Kashfina pakai ni

Usianya dah menjangkau 16-17 tahun

Kashfina baru jer setahun!

Lama kan...tapi still nampak elok & tak lusuh

Baju turun temurun dari anak saudara sebelah Kedah

Baju anak saudara sulung yang sekarang ni dah pun berusia 17 tahun

Baju ni diperbuat daripada kain batik la rasanya...

Sejuk jer kainnya...


Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...