AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Wednesday, March 24, 2010

~*hilang sakitku melihat telatahmu*~

Kepala rasa pening, tekak rasa perit & loya, badan rasa sengal n sakit

Kes berjangkit dengan Aufa2....diorang pun masih demam lagi...kesian

Tapi aku sebagai insan yang sedang mengalami jangkitan...wajib kuat dan tegar...melawan sang penjangkit!!!

That why i try my best creating this entry....walaupun dah banyak kali delete statement!! ntah...banyak mengarut la pulak...

Issshhhh makin layu pulak mata nie..........

Kamu tengok la clip nie yea...tapi sorry kalau lepas tengok tu leher jadi ter'.............' (lupa word tu)

Aufa Irdina suka ikut aksi mama dia time mengaji al-Quran. Since dia kecil lagi...clip nie direcord pd 18 Oktober 2008, jam 8:33 pm (masa nie umur dia hampir2 menjejak 2 tahun)



Gambar nie pulak di snap pd 16 Mac 2010...time tu aku sedang mengaji..kira meniru aksi mama la tu..tapi yang pasti mamanya pakai telekung (tutup aurat)...sedangkan Aufa masih dengan tabiat lama dia..tak suka pakai baju bila kat rumah. Pakai tudung sebab nak mengaji jer tu...hehehe








Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

5 comments:

Bro Framestone said...

bro lagi la... kat rumah just mane nak pakai baju... rimas panas... apetah lagi tudung mahupun terkung he..23x

p/s- saje je gurau

BroFramestone Blog

aufazanki said...

bro takpe...lelaki...perempuan jer kena cover2...depan suami takpe....hehhee

suri said...

salam..
den hehehe..umah ok jer..tapi kat luar kenalah jga scra keseluruhannya..

anak tu mmg comei..heheh.kak dera dia ko?huhu..

aufazanki said...

suri...
bila berada di luar kena la jaga aurat kan...anak2 akak nie tido mlm pun x pakai baju...panas sokmo..

der??? hehehe..dia yg merelakan diri dia utk mengaji dlm keadaan mcm tu...

suri said...

hehehe..den ckup rimas pkai bju kurung..klu pkai jubah ok lagi..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...