AufaZanKi

My photo
Special Thought For The Super Special Persons In My Life

Monday, March 1, 2010

~*headache*~

Pada waktu ini..aku sedang menunggu mesej daripada mr zorro yg dalam penerbangan pulang dari Pulau Langkawi. Sepatutnya dalam jam 9 malam dia sudah tiba di stesen Bandar Tasik Selatan...tapi semestinya flight delay nie...oppppsss...baru jer terima mesej daripada dia...."tengah tunggu train, 19 minit lagi train sampai"...bermakna dalam jam 10.30 nanti barulah dia akan sampai ke stesen BTS. Aku pulak tengah menahan sakit kepala sejak petang tadi. Aku memang jarang makan ubat tahan sakit...petang tadi aku makan juga Uphamol sebab aku dah rasa macam nak muntah. Tapi sampai sekarang still rasa bagai nak pecah kepala nie!!!! 

I LOVE U....kata monkey kpd mr zorro...;p

Sekejap lagi aku nak memandu...dengan kepala yang masih berdenyut2...dengan mata yang agak tak tahan silau...aku harap aku akan selamat sampai ke stesen LRT Bandar Tasik Selatan untuk menjemput pulang si dia yang kutunggu2...forsure mula2 jumpa aku akan malu2 kucing!!! hehehe....

Facebook Comment Source : Saya Khai, Jadi?

2 comments:

1tomyam said...

waaa....ada gambar panas kat sini hahaha

aufazanki said...

panas!!!! scandal!!!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...